Baba Yega Bumba Campus 12 K3 Kabouter Plop Maya de Bij Mega Mindy Nachtwacht Piet Piraat Samson & Gert Studio 100

Studio 100 Zomerfestival maakt comeback

Het Studio 100 Zomerfestival is terug van weggeweest. Zes jaar na de laatste editie in Ahoy Rotterdam keert het muziekfestival terug. Deze keer vindt het plaats in het Vlaamse recreatiedomein De Schorre in Boom. Op 31 augustus sluiten verschillende Studio 100-artiesten er de zomer feestelijk af.

Het is de eerste keer dat het muziekfestival voor kinderen plaatsvindt in open lucht, want alle voorgaande edities gebeurden in overdekte Nederlandse arena’s. In 2002 vond het allereerste Studio 100 Zomerfestival plaats in Nederland, als tegenhanger van de Grote Sinterklaasshow in Vlaanderen. De laatste editie was in 2013.

Het kinderfestival maakt nu dus zijn comeback. Deze keer in het Vlaamse recreatiedomein De Schorre in Boom, waar de voorbije twee jaren ‘Lekker Klassiek’, een festival georganiseerd door Studio 100 en Njam! met klassieke muziek, plaatsvond.

De bezoekers kunnen er genieten van optredens van onder meer K3, Samson & Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, BABA YEGA, Maya de Bij, Bumba en Campus 12. Grote afwezigen zijn de Ghost Rockers, die deze zomer hun allerlaatste concerten geven op verschillende Vlaamse festivals. Vervolgens zijn alleen Céline Verbeeck en Gio Kemper van Nachtwacht aanwezig. Louis Thyssen heeft het dan te druk met andere activiteiten. De presentatie is in handen van Studio 100 TV-gezicht Marie Verhulst.

WAAR & WANNEER

  • Zaterdag 31 augustus van 10u tem 14u
  • in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom
  • algemeen adres: Schommelei 1 – 2850 Boom
  • Deuren gaan open om 10.00 uur en sluiten om 14.30 uur.

PRIJZEN

Standaard tarief: € 22
Kindertarief tot en met 12 jaar: € 18
Voor een kind dat op de dag van het festival jonger is dan 1 jaar hebt u geen ticket nodig.
Deze tarieven zijn inclusief reservatiekosten.

TOEGANKELIJKHEID

Op parking 1 (GPS: Schommelei 1 – Boom) zijn verschillende plaatsen voor mensen met een parkeerkaart voor mindervaliden. Ook zijn er aangepaste toiletten op het evenement. Aan de hoofdingang (Schommelei, via parking 1) is er een lift die tijdens het evenement gebruikt kan worden.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Wegens veiligheidsvoorschriften zullen er geen grote rugzakken of grote handtassen toegelaten worden tot het festivalterrein.

HUISDIEREN

Honden zijn niet toegelaten op het terrein, met uitzondering van geleidehonden.

ETEN EN DRINKEN

Het is niet toegelaten om je eigen picknick mee te nemen op het terrein.

[cws_button type=default size=medium link=http://www.studio100updates.com/index.php/event/studio-100-zomerfestival/ ]Tickets & info[/cws_button]

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *