Dansstudio IJvi Hagelstein Studio 100 Koor

Studio 100 Koor binnenkort ook op festivals?

Vanaf nu kan het Studio 100 Koor geboekt worden voor festivals of privé-feestjes in Vlaanderen en Nederland. Het 20-koppige koor brengt zowel nummers uit het omvangrijke oeuvre van Studio 100 als daarbuiten.

Het Studio 100 Koor, onder leiding van Xander Tillon, is een initiatief van Dansstudio IJvi Hagelstein, de dansschool van Studio 100. De dansstudio selecteert en begeleidt de zangers die deel uitmaken van het Studio 100 Koor.

Dansstudio IJvi Hagelstein is volledig verantwoordelijk voor het Studio 100 Koor. Enkel zangers en zangeressen uit de verschillende koorgroepen van de ‘Young Artist Academy – Zang & Performance’, de zangopleiding van Dansstudio IJvi Hagelstein, kunnen worden ingezet. Er worden geen externe zangers geselecteerd. De samenstelling, de inhoud en de vorm van het Studio 100 Koor is erg afhankelijk van de vraag van de klant.

De term ‘Studio 100 Koor’ wordt enkel gebruikt bij optredens op publieke of private evenementen. De naam van de opleiding ‘Young Artist Academy – Zang & Performance’ blijft ongewijzigd.

Vanaf heden kunnen geïnteresseerden het Studio 100 Koor boeken voor optredens en shows via het artiestenmanagement van Studio 100: https://studio100.com/be/nl/algemeen/artiestenbureau/studio-100-koor

BRON: Dansstudio IJvi Hagelstein, Studio 100
FOTO: Studio 100, Goele Bormans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *