Plopsa

Plopsa zoekt nog 250 jobstudenten voor druk najaar

Elk jaar hetzelfde liedje: Plopsaland De Panne heeft te weinig jobstudenten. Het park kampt met een groot personeelstekort in de horecapunten en is hiervoor dringend op zoek naar jobstudenten en flexi-jobbers voor verschillende najaarsevenementen.

Het najaar is een uiterst drukke periode voor Plopsaland De Panne. Verschillende evenementen zoals de ‘Halloween Scare Nights’, ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ en ‘Winter Magic’ zorgen steeds opnieuw voor hoge bezoekersaantallen. “Om al deze bezoekers een topdag te laten beleven, hebben we uiteraard voldoende werkkrachten nodig, maar momenteel kampen we met grote tekorten”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

“Elk jaar hebben we meer studenten nodig om alle posten in te vullen”, zegt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Voorlopig moeten we nog geen punten sluiten. De volgende jaren zullen we meer rekruteren in Frankrijk om alle vacatures tijdig te kunnen invullen.”

De meeste vacatures zijn voor de verschillende horecapunten in het park, dit gaat van het opnemen van bestellingen in de themarestaurants tot het zorgvuldig meehelpen bereiden van de maaltijden. “Flexi-jobbers kunnen rekenen op een flexibele planning, een aangepaste opleiding, een vergoeding voor woon-werkverkeer en uiteraard een overdosis aan fun in een unieke werkomgeving”, klinkt het in een persbericht.

Flexi-job

De flexi-jobs werden in 2015 in het leven geroepen voor de horeca als toegeving voor de komst van de witte kassa. Flexi-jobs zijn voorbehouden aan werknemers die al minstens vier vijfde aan de slag zijn voor een andere werkgever dan de flexi-jobwerkgever. Zelfstandigen komen niet in aanmerking.

Druk najaar

Na de ’20 jaar K3 Feestweekends’ begin september volgt het populaire event ‘Cars & Coasters’ met talloze Amerikaanse filmauto’s en cosplay filmhelden. Naar traditie starten vanaf 12 oktober de halloween-events. Zo zijn er ‘Piet Piraat Halloweenshows’ en ‘Halloween Scare Nights’ voor 14-plussers met verschillende Scare Zones, vuuranimatie en dj-sets. Vervolgens wordt vanaf 9 november de verjaardag van Kabouter Plop gevierd en komt ook de Sint op bezoek. Tenslotte is er nog het populaire ‘Winter Magic’ waarbij Plopsaland de Panne in een magisch winterlandschap transformeert met honderden kerstbomen, betoverende lichtjes, een schaatspiste, kampvuren, Winter Parade en nog veel meer.

Alle info: plopsa.be https://www.plopsajobs.be/vacatures/vacature_jobstudenten_plopsaland_de_panne_41035_11.html?fbclid=IwAR34NQWtbV8ioAeNv0oVDeKT4QtuKBmQAPop_Cs8h1dvVNvEw4v0P9EU3dQ

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *