Plopsa

Plopsa kiest voor extra bonus om werknemers te vinden

De Plopsa Group voert een ‘sign-on bonus’ in voor alle vaste vacatures. Hiermee wil de pretparkgroep potentiële werknemers overtuigen om voor Plopsa te kiezen door een bonus toe te kennen bij ondertekening van het contract. Deze bonus kan, afhankelijk van het contract, tot 10.000 euro oplopen.

Naast maaltijdcheques, resultaatbonussen, groepsverzekering … werkt Plopsa vanaf nu ook met een ‘sign-on bonus’, een incentive die wordt uitbetaald op het moment dat een nieuwe werknemer het contract ondertekent. “We zijn enorm aan het groeien en dus constant op zoek naar personeel om samen met ons alle projecten te realiseren. Naar het voorbeeld van de sportwereld besloten we dan ook om een sign-on bonus toe te passen”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Hiermee willen we de job aantrekkelijker maken voor potentiële medewerkers en de concurrentie voor zijn”, sluit Van den Kerkhof af.

“We weten dat dergelijke bonussen soms aan professionals op middle tot topmanagement niveau gegeven worden, maar we wilden dit doortrekken op alle niveaus voor vaste functies zoals boekhouding, HR, ICT … Zo geven we deze mensen aan het begin van hun carrière, wanneer ze het geld het beste kunnen gebruiken, een financieel duwtje in de rug”, licht Vanden Kerkhof toe.

De sign-on bonus wordt uitgereikt en uitbetaald na ondertekening van het contract, bij het uitbetalen van het eerste volledige maandloon. De bonus is bovendien variabel en wordt wekelijks herzien in functie van het aantal reacties om zo beter op vraag en aanbod in te spelen. Wie bij Plopsa aan de slag mag, maakt kans om al snel 1.000 tot 10.000 euro extra te krijgen.

De sign-on bonus wordt vanaf heden bij elke vacature vermeld op de jobsite van Plopsa, te raadplegen via www.plopsajobs.be

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *