Plopsa

Plopsa Indoor Coevorden verwelkomt 2 miljoenste bezoeker

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden verwelkomde vandaag op haar 2 miljoenste bezoeker. Niemand minder dan Fenne Van Den Broek uit Malden was de gelukkige en werd er door de verschillende Plopsa-figuren en een regen van confetti verrast.​

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Coevorden. Het allereerste Nederlandse indoorpretpark van de Plopsa Group bereikte vandaag de kaap van 2 miljoen bezoekers, sinds de opening in 2010. De geluksvogel van de dag was Fenne Van Den Broek, die samen met haar ouders en broertje Swerre het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend verrast werden. Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden en tal van andere leuke voordelen. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis”, lacht mama Ronne. “Zoiets is ons nog nooit overkomen!”

Plopsa Indoor Coevorden opende haar deuren op 30 april 2010. “We zijn enorm vereerd om vandaag onze 2 miljoenste bezoeker te mogen verwelkome”, vindt Rosalie Houtman, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden.

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa
VIDEO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *