Plopsa

Opnieuw valse Plopsa-berichten in omloop

Plopsa waarschuwt opnieuw voor zogenaamde phishingberichten, valse berichten die op Facebook circuleren waarin Plopsaland De Panne gratis tickets zou weggeven.

Momenteel circuleren er op Facebook berichten waarin Plopsaland De Panne vier gratis tickets per gezin weggeeft om haar 25ste verjaardag te vieren. De Plopsa Group benadrukt dat desbetreffende berichten nep zijn en spoort mensen aan om niet op de link te klikken. Het zou gaan om zogenaamde phishingberichten waarbij oplichters gevoelige informatie proberen te verkrijgen om het vervolgens te misbruiken.

“We kregen sinds gisteren verschillende meldingen op Facebook van opmerkzame bezoekers en volgers en willen dan ook iedereen waarschuwen om dergelijke Facebook-berichten niet te openen en in geen geval op de links te klikken”, stelt Sebastien Momerency, Marketing Director van de Plopsa Group. “We vinden dit uiterst belangrijk om te signaleren, zeker omdat we merken dat het phishingbericht al duizenden keren gedeeld werd. We raden mensen dan ook aan om enkel via de officiële communicatiekanalen van Plopsa of van partners aan wedstrijden en andere acties deel te nemen”, zegt Momerency.

Plopsa baat zeven themaparken uit die goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. Op 29 september 2018 opende Plopsa haar eerste pretpark in Polen: Majaland Kownaty. In 2020 zal het tweede Plopsa-waterpark openen in Hannuit: Plopsaqua Hannuit-Landen.

Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne. De opening van het allereerste Plopsa Hotel in De Panne staat gepland in 2020.

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *