K3

Opnames tweede seizoen ‘K3 Roller Disco’ gestart

Leuk nieuws voor alle K3-fans: Hanne, Marthe en Klaasje zijn volop bezig met de opnames van het nieuwe seizoen van ‘K3 Roller Disco’, dat dit najaar bij VTM KIDS te zien zal zijn.

In de fictiereeks baten de meisjes een hippe rollerdisco uit, waar altijd wel iets te beleven valt. Naast de vaste bijrollen van Jacques Vermeire en Samir Hassen brengen in het nieuwe seizoen ook heel wat bekende Vlamingen en Nederlanders een bezoekje aan de disco van K3. Zo zal Ruth Beeckmans de rollerdisco onveilig maken als stoere motard, komen Q-dj’s Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie langs, zal Regi Penxten plaatsnemen achter de draaitafel en is de immer sympathieke Kürt Rogiers van de partij. Andere gastrollen zijn er o.a. nog van Roel Vanderstukken, Buurtpolitie-acteur Manoe Frateur, Tatyana Beloy en Bas Smit.

De meisjes van K3 zijn alvast erg enthousiast over het nieuwe seizoen van hun fictiereeks. “We hebben bijzonder veel plezier gehad bij de opnames van het eerste seizoen”, zeggen Hanne, Marthe en Klaasje. “En we zijn bijzonder fier dat we met een geweldige crew en cast mochten werken. Uiteraard doet het ons heel veel deugd dat we zowel uit Vlaanderen als Nederland veel positieve reacties krijgen op de uitzendingen van het eerste seizoen”, vinden ze.

“We zijn dan ook zeer blij en vereerd dat we een tweede seizoen kunnen en mogen draaien. We gaan in elk geval weer ons uiterste best doen om geweldige afleveringen te maken”, aldus de meisjes van K3.

BRON: VTM KIDS, Studio 100
FOTO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *