De Sterrenstudio

Opnames tweede seizoen ‘De Sterrenstudio’ gestart

Deze week wordt het tweede seizoen opgenomen van ‘De Sterrenstudio’, een programma voor Studio 100 TV waarin kinderen hun talenten naar boven mogen halen. In dit studio-programma kunnen podiumbeesten, nachtegalen en danstalenten zich helemaal uitleven op het podium omringt door meer dan 160 kinderen die in de studio supporteren.

Tijdens elke aflevering kruipen enkele jonge sterretjes in de huid van hun Studio 100-idool en geven al dansend of zingend het beste van zichzelf. De kinderen worden hiervoor bijgestaan door een professionele team: Robin Boel, Ineke Van de Sande, Hannelore Van Hove, Evie Marynissen, Zino Beuckeleers, Gertjan Gonissen, Isabeau Reynvoet, Wietse Claes, Enya Ryngaert, Jeremy Grynberg en nog enkele anderen.

Het tweede seizoen wordt net als het eerste gepresenteerd door Studio 100 TV-presentatoren Joyce Beullens en James Cooke. Kobe Van Herwegen staat in voor de publieksopwarming.

Niet alleen op tv, maar ook op YouTube is het programma behoorlijk populair. Zo haalden sommige filmpjes uit het vorige seizoen tot meer dan 8 miljoen views, zoals dit filmpje:

‘De Sterrenstudio’ heeft een eigen themalied. Omdat er een tweede seizoen komt van het programma, werd besloten een single en een videoclip te maken van dit lied. Het is nog niet bekend wanneer die juist verschijnen.

De nieuwe afleveringen van ‘De Sterrenstudio’ zijn vanaf dit najaar te zien op Studio 100 TV en in de Studio 100 GO-app.

‘Super Stars Studio’

Op 12 en 13 juli vinden dan weer de opnames plaats van de Waalse tegenhanger: ‘Super Stars Studio’. Ook hier worden de Franstalige kinderen begeleid door hetzelfde professioneel team als bij ‘De Sterrenstudio’. De zangcoach van dienst is Goele De Raedt.

‘Super Stars Studio’ wordt gepresenteerd door Nathalie Van Tongelen en Romain Angeveld. De publieksopwarming is in handen van Jeremy Vandoorne.

Het eerste seizoen van ‘Super Stars Studio’ is vanaf dit najaar te zien op Studio 100 TV Belgique en de Studio 100 GO-app.

BRON: Studio 100, Proximus
FOTO: Studio 100, Het Nieuwsblad
VIDEO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *