K3

Nieuwe single, album en show voor K3

De K3-machine tuurt maar voort. Vandaag verschijnt ‘Jij Bent Mijn Gigi’, de nieuwe zomersingle van K3. In het najaar toeren Hanne, Klaasje en Marthe met de ’20 jaar K3′-show doorheen Nederland, op 15 november komt het nieuwe album ‘Dromen’ uit en in het voorjaar van 2020 komen de meisjes met een gloednieuwe theatertour naar de Vlaamse grootsteden. En ergens daartussenin komt het tweede seizoen uit van ‘K3 Roller Disco’.

Wat mag je de komende maanden verwachten van K3? Een overzicht:

Nieuwe zomersingle

‘Jij Bent Mijn Gigi’ is de nieuwe zomersingle van K3. In de song bezingen Hanne, Klaasje en Marthe hun liefde voor hun Gigi, hun Romeo, hun Don Juan. In het Marathonradiohuis van MNM in Leuven stelden de meisjes hun nieuwe single voor aan een enthousiast publiek.

“‘Jij Bent Mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje”, vertellen Hanne, Klaasje en Marthe. “Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te winnen. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’ Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat!”

De clip van ‘Jij Bent Mijn Gigi’ werd opgenomen in Torgny, de meest zuidelijke gemeente in België.

Nieuw album

Op 15 november 2019 verschijnt het nieuwe album ‘K3 Dromen’. Daarop staan onder meer de singles ‘Land Van De Regenboog’, ‘Heyah Mama 2.0’ en ‘Jij Bent Mijn Gigi’. Bij de cd zit ook een dvd met de captatie van de ’20 jaar K3′-show in Puurs.

Zomertour

Deze zomer treedt K3 heel wat op op verschillende Vlaamse en Nederlandse muziekfestivals. Alle optredens vind je hier:

Check hier alle optredens!

’20 jaar K3′-show

Na de zomer trekken Hanne, Klaasje en Marthe naar Nederland voor de ’20 jaar K3′-tour. De show is dezelfde als die in het Studio 100 Pop-Up Theater enkele maanden geleden, maar de show wordt aangepast omdat de Nederlandse theaters kleiner zijn dan het Pop-Up Theater in Puurs. En natuurlijk kan de zomerhit ‘Jij Bent Mijn Gigi’ in de show niet ontbreken.

Nieuwe afleveringen ‘K3 Roller Disco’

De voorbije maanden waren Hanne, Klaasje en Marthe druk in de weer met de opnames van het tweede seizoen van ‘K3 Roller Disco’. De nieuwe afleveringen verschijnen dit najaar op VTM KIDS JR.

‘K3 Dromen’-show

In het voorjaar van 2020 komen Hanne, Klaasje en Marthe van K3 opnieuw naar Vlaanderen met een gloednieuwe show. Zing en dans mee in Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende. De ticketverkoop is vanmorgen gestart.

Bestel nu je tickets!

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Studio100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *