Piet Piraat

Nieuwe Piet Piraat-show beleeft avontuurlijke première

In het Concertgebouw Brugge ging maandagmiddag de nieuwe Piet Piraat-show feestelijk in première. ‘Piet Piraat en de Toverlantaarn’ is nog tot en met 1 mei te zien in theaters doorheen heel Vlaanderen.

Na meer dan drie jaar staan Piet Piraat en zijn vrienden weer in het theater met een nieuwe show. Vele kleine piraatjes kwamen kijken en luisteren naar de spannende verhalen die Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil vertelden.

In de show ‘Piet Piraat en de Toverlantaarn’ hebben ze zoveel mooie verhalen te vertellen dat ze de hulp hebben ingeroepen van twee extra piraten: Phil en Mon. Zij zijn de neefjes van Stien en hebben hun accordeon meegebracht. De bekende liedjes van Piet Piraat worden dus begeleid met live muziek.

Het verhaal

Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil vertellen elk één van de vele spannende avonturen die ze op al hun reizen hebben beleefd. Daarbij krijgen ze de hulp van een wel heel speciaal voorwerp: een Toverlantaarn. De Toverlantaarn projecteert de mooiste achtergronden die de piraten helpen bij het vertellen. Ook gebruiken ze een heleboel voorwerpen om het verhaal tot leven te brengen én roepen ze extra hulp in van alle kleine piraatjes die in de zaal zitten.

Cast

Piet Piraat: Peter Van De Velde
Stien Struis: Anke Helsen
Berend Brokkenpap: Dirk Bosschaert
Steven Stil: Dirk Van Vooren
Mon: Guus Herremans
Phil: Wanne Synnave

Tickets & info: www.studio100.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *