K3

Nieuwe cd en show voor K3

De definitieve cover van het nieuwe K3-album ‘Ushuaia’ is bekend. De voorgaande cover botste veel op kritiek door een erg gephotoshopte Marthe. Naast een nieuw album pakt K3 ook uit met een nieuwe theatertour.

U herinnert zich wellicht de extreem gephotoshopte cover van het nieuwe k3-album ‘Ushuaia’. Door de kritiek die daarop volgde, besliste Studio 100 een nieuwe cover te maken. ‘De fotoshoot met Hanne, Marthe en Klaasje voor deze cover vond plaats op 1 september in de studio’s van Studio 100 in Schelle, en leverde prachtige beelden op voor deze CD cover en ook voor de poster van de nieuwe K3 show, die er binnenkort aan komt’, schreef Studio 100 in een persbericht.

Na het enorme succes van het album ‘10.000 Luchtballonnen’ met meer dan 350.000 verkochte exemplaren zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van nieuwe songs. ‘Ushuaia’ bestaat opnieuw uit twee cd-discs. De eerste bevat de zomerhit ‘Ushuaia’, de single ‘Iedereen K3’ en 10 andere nieuwe tracks. Op de tweede schijf staan net als ‘10.000 Luchtballonnen’ twaalf best of K3-hits, waaronder ‘Hallo K3’, ‘Waar Zijn Die Engeltjes’ en ‘De 3 Biggetjes’, opnieuw ingezongen door Hanne, Marthe en Klaasje. Het album is vanaf 10 november overal beschikbaar.

K3 dance battle

Ben je tussen de 4 en 14 jaar en leef jij op het ritme van de liedjes van K3? Haal de danser in jou boven en geef het beste van jezelf op één van de vele dance battles in de vele Fun-winkels. Een danscoach en twee danseressen van het K3-ballet leren je in een workshop de danspassen van de zomersingle ‘Ushuaia’. De beste dansers uit de workshops nemen het tegen elkaar op in een super coole dance battle voor een héél speciale jury, namelijk K3 zelf.

De finale gaat door op woensdag 26 oktober in Fun Turnhout klokslag 16 uur. Hier kun je alvast de volledige planning terugvinden. De winnaar van deze ultieme dance battle wint een plaatsje in de nieuwste videoclip van K3.

Nieuwe show

Bij een nieuw album hoort uiteraard een nieuwe show. Hanne, Klaasje en Marthe toeren vanaf januari 2017 enkele maanden doorheen Vlaanderen en Nederland met hun gloednieuwe theatertour. Tickets en info op http://tickets.studio100.be!

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Fun, Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *