Nachtwacht

Nachtwacht krijgt tweede bioscoopfilm

Na het succes van de eerste film ‘De Poort der Zielen’ met 265.000 bezoekers krijgt de populaire Ketnet-reeks ‘Nachtwacht’ een tweede bioscoopfilm: ‘Het Duistere Hart’. De film is vanaf 11 december 2019 te zien in de Vlaamse bioscopen.

De allereerste ‘Nachtwacht’-film was een enorm succes. Maar liefst 265.000 mensen gingen in Vlaanderen en Nederland kijken naar ‘De Poort der Zielen’. Bioscoop-bezoekers hadden tot en met de paasvakantie de kans om de film te zien op groot scherm. Die is intussen uit op dvd. Woensdag 1 mei om 8.45 wordt ‘De Poort der Zielen’ voor het eerst uitgezonden op Ketnet.

Tweede film op komst

Dankzij het succes van de eerste film hebben Ketnet en Studio 100 besloten een tweede te maken. Die krijgt de naam ‘Het Duistere Hart’ en is vanaf 11 december 2019 te zien in de Vlaamse bioscopen. Het is opnieuw een coproductie tussen Ketnet en Studio 100 en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD). Het is momenteel niet duidelijk of de film ook in Nederland vertoond zal worden. De opnames gaan deze zomer van start.

“We vinden het fantastisch dat we na de eerste film een tweede mogen maken. We kijken er enorm naar uit, want het belooft een heel bijzonder avontuur te worden”, zeggen de drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko) enthousiast.

Maak kans op een rol

Studio 100 is op zoek naar meisjes en jongens tussen de 7 en 12 jaar oud die de rol van ondeugend elfje willen spelen in ‘Het Duistere Hart’. Ervaring is niet vereist. Het enige wat ze moeten doen, is een filmpje uploaden waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen welk mysterieus wezen ze het leukste vinden. Deelnemen kan tot en met woensdag 8 mei. De audities zijn voorzien op woensdagnamiddag 15 mei 2019.

klik hier om je in te schrijven

 

BRON: Ketnet, Studio 100
FOTO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *