Ghost Rockers

Laatste single en optredens: einde Ghost Rockers in zicht

Slecht nieuws voor alle bevers: de Ghost Rockers nemen deze zomer afscheid van hun fans. Ze toeren nog een laatste keer Vlaanderen rond met hun grootste hits. Vandaag verscheen de videoclip van ‘Alles Vergeten’, de allerlaatste single van Ghost Rockers.

In de videoclip van ‘Alles Vergeten’ blikken Wout, Tinne, Marie, Juan en Elindo terug op hun avonturen als de Ghost Rockers. Het is meteen ook de allerlaatste single die ze ooit samen uitbrengen. Vanaf september gaan ze elk hun eigen weg.

‘Alles Vergeten’, de allerlaatste single van de Ghost Rockers, verschijnt meteen op plaats één in de Studio 100 Updates Top 10. Beluister ’t hier:

‘Ghost Rockers’ was een echt succesverhaal met vier seizoenen van de tv-serie op Ketnet met maar liefst 209 afleveringen in totaal. Ze brachten vier studio-albums uit en één compilatie-cd. Drie daarvan haalden de eerste plaats in de Belgische charts. Daarnaast verschenen er verschillende ‘Ghost Rockers’-boeken, speldozen en dvd’s. Ze wonnen een Ensor Award voor hun bioscoophit ‘Voor Altijd?’ (‘Beste Kinder & Jeugdfilm 2017’), tien Gouden K’s en de Publieksprijs van de VRT Diversiteitsprijs.

Ook in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Thailand waren de avonturen van de ‘Ghost Rockers’ op tv te zien.

Laatste optredens

Deze zomers geven de vijf nog eens het beste van zichzelf op verschillende Vlaamse festivals. Ze starten op 15 juni in Torhout. Daarna trekken ze naar Knokke, Gent, Willebroek, Tienen, Vorselaar, Wetteren, Geel, Lokeren, Kinrooi en Lendelede. Op 31 augustus staan ze voor de laatste keer op het podium tijdens het Studio 100 Zomerfestival in Boom en ’s avonds in Steenokkerzeel.

Check hier alle optredens!

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *