Njam!

Kookzender njam! binnenkort ook in Nederland te zien

Njam! is vanaf 23 juli te zien in het basispakket van KPN via kanaal 39. KPN is de eerste Nederlandse tv-aanbieder die het kookkanaal van Studio 100 exclusief zal uitzenden. Naast de huidige, Belgische chefs zullen er binnenkort ook Nederlandse koks te zien zijn op de zender.

De Nederlandse telecomoperator KPN breidt haar zenderaanbod opnieuw uit. Nadat deze week de zender 40UP Radio aan het aanbod van Interactieve TV werd toegevoegd, is het nu de beurt een de Vlaamse kookzender njam!

“Het doet me bijzonder veel plezier dat we onze culinaire zender njam! vanaf 23 juli ook op het Nederlandse publiek kunnen loslaten”, zegt Studio 100-CEO Gert Verhulst. “Ik hou enorm van lekker eten en gezellig tafelen. Ik ben er dan ook steevast van overtuigd dat we de Nederlanders zullen inspireren met alles wat njam! te bieden heeft.”

Hierdoor is het kookkanaal in 2,3 miljoen Nederlandse huisgezinnen te bekijken. De niche zender is te vinden op voorkeuzekanaal 39.

Over njam!

Njam! biedt haar kijkers sinds 1 december 2010 culinaire inspiratie via Vlaamse en internationale tv-programma’s. Naast de digitale televisiezender vormt njam! een platform voor een hele waaier aan kookprojecten, gaande van een website, kookboeken, samenwerkingen met chefs en tal van andere afgeleiden. De eerste jaren na de opstart was de kookzender exclusief te zien bij Ziggo, het equivalent van Telenet in Nederland.

Njam! profileert zich onder het motto ‘het beste van bourgondisch België’. Maar liefs 28 chefs werken aan de programma’s van de Vlaamse kookzender mee. Zij zijn samen goed voor 13 Michelinsterren. “We zijn zeer verheugd om onze klanten een nieuwe kookzender te kunnen aanbieden die inspeelt op de groeiende populariteit van culinaire programma’s”, zegt Stijn Nuijten, Marketing Directeur consumentenmarkt en verantwoordelijk voor TV bij KPN.

BRON: Studio 100, Totaal TV
FOTO: Studio 100, KPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *