Ketnet Musical

Ketnet Musical-acteur Arne Decock komt om door elektrocutie

Arne Decock, bekend van de Ketnet Musical ‘Kadanza Together’, is deze nacht om het leven gekomen door elektrocutie. Hij klom op een elektriciteitspaal van de spoorwegen, viel naar beneden en overleed ter plaatse. Arne werd 18.

In Boom is afgelopen nacht de 18-jarige Arne Decock om het leven gekomen door elektrocutie, nadat hij op een elektriciteitspaal was geklommen op een terrein van Infrabel. In 2016 speelde Arne mee in de Ketnet Musical ‘Kadanza T2gether’.

Hij klom over een hek en op de elektriciteitspaal en raakte allicht de hoogspanning. Vervolgens viel hij naar beneden. Hij was daar beland na afloop van een verjaardagsfeestje. Zijn vriendin zou alles hebben zien gebeuren.

“We zijn zeer aangegrepen door het tragische nieuws van het overlijden van Arne Decock”, meldt Maarten Janssen, Netmanager van Ketnet. “Het is bijzonder triest om zo’n talentrijke en beloftevolle jongere te verliezen. Onze gedachten gaan in de eerste plaats naar zijn familie en dierbaren. We wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.”

BRON: VRT NWS, Belga
FOTO: Studio 100, Frederik Beyens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *