K3

K3 viert 20-jarig bestaan met show in Puurs

In oktober is het twintig jaar geleden dat de allereerste single van K3 uitkwam. ‘Wat Ik Wil’ was niet echt een succes, maar opvolger ‘Heyah Mama’ werd de eerste grote hit van het meidentrio. Studio 100 viert het 20-jarig bestaan van de meidengroep met shows tijdens de paasvakantie in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Op zaterdag 6 april 2019 gaat de gloednieuwe show van K3 in première. En het wordt een bijzondere show, want de meiden van K3 vieren hun twintigste verjaardag. Studio 100 belooft een spectaculaire voorstelling vol verrassingen. Eerst toert K3 nog dit najaar rond met de Vlindershow doorheen Nederland.

De kans is groot dat ex-K’tjes Karen, Kristel, Kathleen en Josje niet aanwezig zullen zijn tijdens de shows. Er zijn voorlopig geen voorstellingen in Nederland aangekondigd. De ticketprijzen liggen tussen de €45 (categorie 1) en €21,50 (categorie 4). Alle info vindt u op Studio100.com.

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Studio 100

8 Replies to “K3 viert 20-jarig bestaan met show in Puurs

  1. In welke straat is het van 20 jaar K3 in puurs en hoe graak je erna toe met het openbaar vervoer van uit gent graag antwoord terug alstublieft en tot hoe laat de show van 16u30 en kunnen we er mee op foto ook dan groeten van een super fan David bocque

  2. Dag Nicky! Categorie 1: €45 / Categorie 2: €35 / Categorie 3: €29,50 / Categorie 4: €21,50. Als je in categorie 1 zit, zit je op de eerste rijen beneden. Als je in categorie 4 zit, zit je op de laatste rijen vanboven. In elke categorie heb je een uitstekend zicht.

  3. Ik wil graag tickets bestelen maar heb dochtertje van 2jaar moet zij ook betalen of schootplaats

  4. Dag Joy! Bij het betreden van de zaal moet iedereen z’n ticket laten inscannen. Ook je dochter heeft dus een ticket nodig. Je mag haar natuurlijk altijd op je schoot nemen tijdens de show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *