K3

K3 viert 20-jarig bestaan met nieuwe single

Op donderdag 21 februari werd de nieuwe videoclip van K3 opgenomen in Leuven. Het nummer heet ‘Regenboogland’ en werd speciaal voor het 20-jarig bestaan van K3 geschreven. Vanaf 6 maart is het nummer overal te beluisteren. Op vrijdag 8 maart verschijnt dan de videoclip.

K3 viert dit jaar hun jubileum: de meidengroep bestaat 20 jaar. Het begon in 1999 met Heyah Mama, dat eigenlijk voor een ouder publiek was bestemd. Maar na 218 liedjes, 4 nieuwe zangeressen, 19 shows, 6 films en meer dan 200 outfits zijn de meiden van K3 dé kindervrienden bij uitstek.

Om de verjaardag te vieren hebben de meisjes een nieuwe single opgenomen: ‘Regenboogland’. De oplettende fans zullen dan ook stukjes tekst van oude nummers herkennen in het lied.

Donderdag werd de videoclip opgenomen in Leuven. De locatie van de opnames werd pas enkele dagen op voorhand gekozen. In de clip hebben Hanne, Marthe en Klaasje voor het eerst hun nieuwe feest-outfit aan. Deze lichtgevende outfit zullen ze ook dragen tijdens hun nieuwe show in Puurs en Nederland.

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: VTM NIEUWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *