K3

K3 neemt nieuwe zomerclip op

Vandaag nemen Hanne, Klaasje en Marthe van K3 de videoclip op van hun nieuwe zomersingle ‘Jij Bent Mijn Gigi’. De single verschijnt op 5 juni, de clip komt uit op 7 juni 2019.

Hanne, Klaasje en Marthe zitten niet stil. Vorige maand vierden ze nog hun twintigste verjaardag met een spetterende show in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Momenteel lopen de opnames van het tweede seizoen van ‘K3 Roller Disco’. Hanne, Klaasje en Marthe hebben daarnaast ook al heel wat nummers ingezongen voor hun nieuwe album dat in november uitkomt. Intussen is ook de zomertour gestart. Vandaag nemen de meisjes van K3 dan weer de videoclip op van hun nieuwe zomersingle ‘Jij Bent Mijn Gigi’.

De opnames van de nieuwe clip vinden vandaag plaats in Torgny, de meest zuidelijke gemeente van België.

‘Jij Bent Mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te veroveren. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde jonge Gigi l’ Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat.

De muziek van de single neemt je mee naar een romantische setting en barst van de zomerse vibes. Nu kan de zomer echt beginnen. Op woensdag 5 juni komt de single uit en is vanaf dan ook te zien in de Studio 100 GO-app. Twee dagen later verschijnt de clip op het YouTube-kanaal van K3.

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100, Jan Van der Perre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *