Contact

Welkom

Welkom op de website van Studio 100 Updates!

Sinds 1 april 2013 houden wij je op de hoogte van het meest recente Studio 100- en Plopsa-nieuws. Deze website is een aanvulling op de content van onze social media-kanalen. We zijn te vinden op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, Snapchat en Soundcloud.

Op deze website vind je enkele nieuwsartikels over de belangrijkste gebeurtenissen in Studio 100-land. Je kan ook stemmen op de Studio 100 Hits Top 10, kijken naar de coolste clips en luisteren naar de mooiste Studio 100-liedjes.

Via Studio 100 Updates International blijf je op de hoogte van al het Studio 100-nieuws buiten de Benelux. We berichten er voornamelijk in het Engels, Frans, Duits, Nederlands en Pools. 

We werken 24/24 en 7/7, zodat Studio 100 Updates up-to-date blijft. 

Wil je zelf graag meewerken aan Studio 100 Updates of heb je een vraag voor ons? Laat het ons dan snel hiernaast weten!

Laat je betoveren door de wonderlijke wereld van Studio 100!

Het Studio 100 Updates-team

Colofon

Beheerder website: Bart Nooteboom

Beheerders social media: Tommy Chai, Glenn Van Pestel, Jonah Nathan, Dario De Pessemier

Ontwerper logo: Glenn Van Pestel

Partners: Studio 100, Plopsa, Plopsa PicturesAaron_k3_kathleenaertsfan,
Aaron_K3_2.0K3 WikiK3 Highlights

Gezocht: medewerkers

Ben je goed thuis in de wereld van Twitter, Facebook en Instagram? Ben je wat geïnteresseerd in Studio 100? Goed nieuws! Want wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken aan het social media-verhaal van Studio 100 Updates!

Laat snel wat van je horen! Dat kan door een e-mail te sturen naar info@studio100updates.com of een bericht achter te laten in het formulier hieronder.

Tot snel!

Contact

Je kan ons bereiken via het onderstaande formulier. Je kan ook steeds een mail sturen naar info@studio100updates.com of tweeten naar @studio100Update. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Naam*

E-mailadres*

Onderwerp

Bericht*

*Deze velden zijn verplicht.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com