Nachtwacht krijgt eigen theatervoorstelling

Na vier tv-seizoenen, een cd-album en een langspeelfilm, krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht nu ook een eigen theatertour. Vanaf 14 september zijn Wilko, Vladimir en Keelin te zien in heel wat Vlaamse theaters.

Het succes van Nachtwacht blijft duren. Studio 100 heeft daarom beslist een eigen theatershow aan het lijstje toe te voegen. De tour houdt halt in Asse, Hasselt, De Panne, Heist-op-den-Berg, Gent, Kortrijk en Antwerpen. Wie een ticket boekt voor de Nachtwacht-show in De Panne, krijgt gratis toegang tot Plopsaland De Panne.

Ook in het theater moeten de drie helden het opnemen tegen een onbekend en mysterieus wezen dat er alles aan zal doen om Wilko, Vladimir en Keelin tegen mekaar op te zetten.

Star seats: €31,5
Categorie 1: €26,5
Categorie 2: €22,5

Studio 100 streeft ernaar haar voorstellingen toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders zijn er voor elke voorstelling plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn telefonisch te reserveren bij de ticketpartner in kwestie via 070/345.345.

Klik hier voor alle speeldata

 

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Studio 100

Reageer

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com