Plopsa

Holiday Park trapt seizoen af met nieuw themagebied The Beach

Wanneer op 8 april de eerste zonnestralen over de wijnvelden van het Duitse Rheinland-Pfalz schijnen, opent Holiday Park opnieuw zijn deuren. De start van het seizoen gaat gepaard met de opening van een gloednieuw themagebied: The Beach, een zone met twee nieuwe attracties!

De zone beschikt over twee nieuwe attracties, waar snelheid centraal staat. In de Beach Rescue wordt je de kapitein van een pijlsnelle reddingsboot, terwijl de tweede attractie, Fischerboote, met zijn kleurrijke vissersbootjes voor amusement zorgt bij de allerkleinsten. Bovendien beschikt de zone over een Beach Bar met lekkere hapjes en frisse drankjes. De bestaande vuurtoren wordt volledig geïntegreerd in het concept. Vakantiegevoel op zijn best!

Net als redders uit het bekende ‘Baywatch’ nemen bezoekers plaats in de supersnelle reddingsboten van de attractie Beach Rescue. Altijd al eens willen jetskiën? Dan is dit je kans! De bezoeker wordt kapitein van zijn of haar eigen jetski en heeft het stuur in eigen handen om de koers, maar ook de snelheid te bepalen. Plezier voor de hele familie gegarandeerd!

In de Vissersbootjes kunnen de allerkleinsten dan weer gemoedelijk over het water dobberen. Om het strandgevoel compleet te maken, wordt de bestaande Lighthouse Tower, de hoogste vliegcarrousel van Duitsland, volledig in de zone geïntegreerd.

Als kers op de taart krijgt de zone een sfeervolle, uitnodigende Beach Bar. Het wordt ongetwijfeld dé ideale plaats bij uitstek waar strandgangers op een warme lente- of zomerdag kunnen genieten van de overheerlijkste snacks en drankjes.

Shows en evenementen

Wegens het enthousiaste onthaal van de Holiday Park Parade door de bezoekers, zal ook dit jaar de kleurrijke en vrolijke stoet met bekende televisiefiguren zoals Maya de Bij, Tabaluga, Heidi en Wickie de Viking doorheen het park trekken! Daarnaast kunnen bezoekers elke dag genieten van de Holiday Park Verjaardagsshow. Voor waaghalzen is er voor het vijfendertigste jaar op rij de alom bekende Waterski-stuntshow, een uiterst professionele waterskishow met actie, humor en spectaculaire stunts!

Holiday Park heeft de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd wat betreft de halloweenperiode en blijft hier ook sterk in investeren. Het populaire halloweenevenement trekt jaar na jaar tal van griezelfans uit binnen- en buitenland! Vorig jaar werden bezoekers onder meer ondergedompeld in de gruwelijke wereld van Camping Sonnenschein. Wat ooit een leuke camping was is omgetoverd tot een rasechte horrorscène. En ook deze editie zal de moedige bezoekers die de huiveringwekkende scarezones durven betreden heel wat slapeloze nachten bezorgen!

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *