Plopsa

Holiday Park krijgt 3 nieuwe attracties

Het Duitse Holiday Park krijgt volgend jaar een gloednieuwe themazone met drie nieuwe attracties. Dat maakte het park zelf bekend op de ‘HoPa Fanday’, de fandag van Holiday Park.

Voor de vijfde keer organiseert Holiday Park de HoPa Fanday, de hoogdag van het jaar voor fans van Holiday Park. Dan maakt het Duitse pretpark bekend wat het volgende seizoen in petto heeft.

11330-f029ec36966104d1c8582f4514d303e0Volgend jaar pakt Holiday Park uit met de gloednieuwe zone ‘Holiday Beach Club’. Die zal volledig in het teken staan van zomerse stranden. De themazone zal bestaan uit drie attracties: een jetski-attractie van Zierer met de naam ‘Beach Rescue’ geïnspireerd door de Mega Mindy-jetski, een draaimolen met boten van Metallbau Emmeln geïnspireerd op De Eendjes en een halfopen speeltuin. Ook komt er een strandbar, een barbequepunt en sanitaire voorzieningen.

Het gebied zal gelegen zijn aan de voet van de bestaande Lighthouse Tower, aan de rand van de Holiday Park-See, het meer waar dagelijks een waterskishow is. Langs de attracties op het meer komt een golfbreker, die ervoor zal zorgen dat de attracties geen last ondervinden van de golven die tijdens de show gecreëerd worden. Als decoratie komen er langs de oever verschillende bootjes.

holidaypark2017

De vaste Plopsa-ontwerper Piet De Koninck stond in voor het ontwerp van de zone. Het hele gebied zal open zijn vanaf de zomer van 2017. In 2018 zal Holiday Park opnieuw een nieuwe attractie openen.

Op 1 november sluit Holiday Park het pretparkseizoen af. In de periode van midden maart tot dan zullen er in het Duitse park zo’n 600.000 bezoekers over de vloer zijn geweest. Het nieuwe seizoen start op zaterdag 8 april 2017.

BRON: Plopsa
FOTO: Plopsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *