Studio 100

Gert Verhulst, James Cooke en Karen Damen samen op de planken

James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen staan begin volgend jaar samen op de planken. Ze spelen alledrie mee in het komische theaterstuk ‘Chateau Cupido’, dat speciaal geschreven werd door Gert Verhulst zelf. Hiervoor werkt Studio 100 samen met Uitgezonderd., het theaterhuis van James Cooke.

Voor één keer zijn Uitgezonderd. en Studio 100 geen concurrenten van elkaar. Voor het nieuwe theaterstuk ‘Chateau Cupido’ slaan de twee productiehuizen namelijk de handen in elkaar.

Ex-K3’tje Karen Damen, Studio 100 TV-presentator James Cooke en Studio 100 CEO Gert Verhulst zijn drie handen op één buik. Samen spelen in hetzelfde theaterstuk moest er dus ooit wel van komen. In ‘Chateau Cupido’ staan ze voor het eerst alledrie tezamen op hetzelfde podium. Wie nog allemaal deel uitmaakt van de cast, wordt later bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat boezemvrienden Gert en James de handen in elkaar slaan. Het duo is vooral bekend van hun samenwerking bij ‘Gert Late Night’ en de kerstvariant ‘Gert Last Year’. James speelde ook mee in enkele Studio 100-producties. Karen Damen stond vorig jaar nog in een productie van Uitgezonderd.: ‘Assisen 2 – De Gifmoord’. Voor de repetities van de musical ‘Aladdin’ heeft Uitgezonderd. dit jaar nog gebruik gemaakt van zalen bij Studio 100 in Schelle.

“Zowel op werk- als privévlak kunnen we het onderling heel goed met elkaar vinden”, zegt James Cooke. “Toen het idee voor ‘Chateau Cupido’ ontstond wisten Gert en ik meteen dat we dit met Karen Damen moesten doen. Gert kroop in zijn pen en voor we het wisten lag er een komisch stuk op tafel. We hebben er alle drie dan ook ongelofelijk veel goesting in!”

Verhaal

De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet ‘Chateau Cupido’ gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Gert Verhulst schreef het scenario. Stefan Staes staat in voor de regie. ‘Chateau Cupido’ is vanaf 17 januari 2020 te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Tickets & info: https://uitgezonderd.be

BRON: VIER, Studio 100, Uitgezonderd.
FOTO: Uitgezonderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *