Studio 100

Gert Verhulst in alle stilte getrouwd

Gert Verhulst is in het huwelijksbootje gestapt met zijn partner Ellen Callebout. Ver weg van alle camera’s gaf de Studio 100-baas zijn jawoord tijdens een plechtigheid in het Felix Pakhuis in Antwerpen.

“Na 10 jaar, eindelijk officieel mijn vrouw”, schrijft Gert Verhulst bij een foto van hem en Ellen. De twee lieten in december vorig jaar weten dat een huwelijk op de planning stond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Na 10 jaar, eindelijk officieel mijn vrouw!❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ gertverhulst op

De ceremonie onder leiding van Antwerps burgemeester Bart De Wever vond plaats in het Felix Pakhuis, een bekende horecazaak in Antwerpen. Ellen en Gert leerden elkaar destijds ook kennen in een horecazaak, die van Ellen om precies te zijn. “Ik baatte Le Grand Café in Blankenberge uit. Elk jaar waren er zomershows van Studio 100 in het casino en af en toe sprong Gert binnen. Na een tijdje viel het me op dat hij nogal vaak langskwam: ’s morgens, ’s middags én ’s avonds (lacht). We leerden elkaar kennen en hij begon te flirten: wat plagen, een beetje teasen… Ik vond dat niet onaangenaam en speelde het spel mee”, aldus Ellen aan Het Laatste Nieuws.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ Hier word ik zo gelukkig van! Let love rule! Ik zie jullie graag -x-

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

In 2012 gingen ze kort uit elkaar omdat Gert een relatie kreeg met oud-K3-zangeres Josje. Eerder was hij ook al samen met Karen Damen, die ook bij de meidengroep zong.

Gert op Nederlandse tv

Gert Verhulst zal deze zomer een week lang co-presentator worden van een talkshow op de Nederlandse commerciële tv-zender RTL4.
In het programma Zomer met Art zal Art Rooijakkers met zijn gasten praten over de actualiteit, maar ook over onderwerpen die passen bij een zwoele zomeravond. Elke week zal hij een andere co-host krijgen. Verhulst wordt een van hen.

BRON: HLN, Het Nieuwsblad
FOTO: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *