Samson & Gert

Extra show ‘Throwback Thursday’ in Sportpaleis

Er komt een extra show van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’, het feestje ter ere van het 20-jarig bestaan van kinderzender Ketnet. De mensen op de wachtlijst krijgen voorrang. De officiële ticketverkoop start zaterdag 24 juni om 9 uur.

Op 1 december 1997 was Ketnet voor het eerst te zien op televisie. De twintigste verjaardag van de eerste kinderzender van Vlaanderen wordt gevierd met een groot muziekaal feest in het Sportpaleis. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

In een mum van tijd waren de tickets uitverkocht. Daarom komt er een tweede concert op woensdag 29 november. De nostalgische fans die zich op de wachtlijst hebben gezet kunnen dus nu hun ticket verzilveren.  Zaterdag 24 juni om 9 uur gaat de rest van de tickets in verkoop voor het grote publiek.

Steven Van Herreweghe, Sofie Van Moll en Samson en Gert zullen van de partij zijn om de Ketnetters van toen mee te nemen op een nostalgische reis. In het najaar worden de andere gasten aangekondigd.

Steven Van Herreweghe is alvast zeer enthousiast om het publiek van vroeger niet één maar twee keer te mogen ontvangen in het Sportpaleis.

Het evenement #Throwback Thursday in het Sportpladijs is een co-productie met Studio 100 en is het eerste van een resem initiatieven ter gelegenheid van deze verjaardag. Dit najaar staan er ook initiatieven voor de Ketnetters van nu gepland.

Tickets & info: www.throwback.be

BRON: Ketnet, Studio 100
FOTO: Ketnet, Studio 100
VIDEO: Ketnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *