Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samson & Gert Afscheidsshow

30 december van 17:00 tot 18:30

Na 30 jaar stopt Gert Verhulst met het personage ‘Gertje’ uit het nostalgische Ketnet-programma ‘Samson & Gert’. Kom vanaf 21 december naar de grote Samson & Gert Afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en zie het olijke duo voor de laatste keer aan het werk.

Het wordt een echte jubileumshow, want Samson & Gert zijn al 30 jaar lang te zien op televisie. Alle grote Samson-hits van vroeger en nu staan op het programma. Kom mee zingen en dansen met het indrukwekkend showballet en het schattige kinderkoor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij.

Voor de fans van het eerste uur zijn er avondshows gepland om 18, 20 of 21 uur. Kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom op de shows om 11, 14 of 17 uur. De shows zijn steeds hetzelfde, enkel de sfeer in de zaal zal verschillen.

Op elke voorstelling wordt een beperkt aantal rolstoelplaatsen voorzien. Per rolstoelplaats is er één begeleidersplaats. Deze zijn te reserveren per mail. Stuur hiervoor een mailtje naar toegankelijkheid@studio100.be. Gelieve enkele data en uren voor te stellen wanneer je de voorstelling wilt bijwonen.

Locatie

Studio 100 Pop-Up Theater
Schoonmansveld 18
Puurs, 2870 België
+ Google Maps
Website:
https://studio100.com/be/nl/pop-up-theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com