Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natalia & Jef Neve in concert

14 december van 20:00 tot 22:00

“Hoever kan je uit je comfortzone getrokken worden?” Het lijkt misschien één of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-format, maar niks is minder waar. Natalia en Jef Neve kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing ervan af. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten.

Nieuw voor allebei, uit hun eigen comfortzone getrokken, één en al oor voor elkaar en elkaars muziek. Jef Neve ging op zoek naar manieren om de songs van Natalia uit te puren, te strippen en zo te bewerken, met een ongelofelijk indrukwekkende live-band, dat ze u helemaal van uw sokken blazen. Maar naast die songs is er ook ruimte voor eigen werk van Jef Neve, zelfs voor Mozart, Débussy en Messiaen. Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist-componist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, en bovenal… prachtige muziek!

Natalia & Jef Neve in concert: op zaterdag 14 december 2019 om 20:00 uur in het Proximus Theater.

Meer info

Wanneer?

  • Zaterdag 14 december 2019: 20:00 uur

Tickets

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.

Bestel hier je tickets

Locatie

Proximus Theater
De Pannelaan 68
De Panne, België
+ Google Maps
Telefoon:
058 42 02 02
Website:
https://www.proximustheater.be/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com