Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

40-45

27 januari van 14:00 tot 17:00

’40-45′ speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

De muziek en dialogen worden afgespeeld via een hoofdtelefoon. Door deze vernieuwende technologie zijn er ook voorstellingen mogelijk voor blinden en slechtzienden met audiodescriptie, een wereldprimeur in het genre. Bovendien kan de voorstelling vertaald worden in het Frans en Engels. De stemmen van de Vlaamse acteurs worden dan live gedubd. ’40-45′ maakt gebruik van rijdende tribunes.

De muziek van de voorstelling werd gecomponeerd door Will Tura en Steve Willaert. Momenteel wordt de muziek ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen. De muziek wordt, net als bij ’14-18′, verzameld op een cd-album.

Deze voorstelling wordt gespeeld door deze hoofdcast:

Louis: Michiel De Meyer
Staf: Jo Hens
Emiel: Peter Van de Velde
Anne: Ann Tuts
Sarah: Liesbeth Roose
Leon: Jo De Meyere

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://40-45.live/datum?date=27-01-2019

Locatie

Studio 100 Pop-Up Theater
Schoonmansveld 18
Puurs, 2870 België
+ Google Maps
Website:
https://studio100.com/be/nl/pop-up-theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *