40-45 Dansstudio IJvi Hagelstein Spring

Daphne Wellens vervoegt cast ’40-45′

Na een welverdiende zomerstop maakt de cast van ’40-45′ zich stilaan opnieuw klaar om het verhaal van Staf en Louis Segers te brengen. Hierbij krijgen ze versterking van actrice Daphne Wellens, die de rol van Sarah Liebman op zich neemt.

Daphne Wellens speelt de rol van Sarah Liebman. Ze wisselt af met Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Laura Tesoro, die het zeer druk hebben met andere projecten.

Wellens begon haar carrière bij Studio 100. Ze danste bij Dansstudio Ijvi Hagelstein en kwam zo terecht bij de ‘6 Teens’. Enkele jaren later vertolkte ze de rol van Leen in ‘Spring’.

De 6 Teens. (Daphne Wellens staat helemaal rechts op de foto)

“Het is een enorm fijne uitdaging om Sarah te mogen vertolken in ’40-45′”, zegt Daphne Wellens. “Ik kijk er erg naar uit om samen met deze fantastische cast op de planken te staan!”

Marie & Leon

Naast Daphne Wellens vervoegen ook Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van de Spektakel-Musical ’40-45′. Van Honsté neemt afwisselend met Line Ellegiers de rol van Marie De Bruycker op zich. Hans De Munter speelt vanaf september Leon, de verzetsleider. Hij wisselt af met Jo De Meyere en Herbert Flack.

Beide acteurs zijn al vertrouwd met het verhaal, ze maakten oorspronkelijk deel uit van het ensemble.

Tickets & info: http://40-45.live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *