Campus 12 Ketnet Musical

Campus 12 in Ketnet Musical ‘Knock-out’

Kinderen moeten en zullen ‘Campus 12’ leuk vinden, denkt Studio 100. Het productiehuis heeft dan ook het plan om de cast van het Ketnet-programma te laten opdraven in de nieuwe Ketnet Musical ‘Knock-out’. Zo verschuift de focus op de kindercast van Ketnet Musical naar de zingende en dansende jongens en meisjes van ‘Campus 12’.

Ketnet en Studio 100 slaan voor de zesde maal de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. Deze keer vormen Jasper Heyman, Lennart Lemmens, Naomi Janssens en Nina Rey van ‘Campus 12’ de hoofdcast. Dat maakten ze zelf bekend tijdens de Ketnet Kick-off.

Opvallend: Jelisa van Schijndel, één van de vier leads van ‘Campus 12’, doet niet mee. Zij wordt vervangen door Naomi Janssens, die ook meespeelt in de reeks.

Op tv

Afgelopen zomer deden een honderdtal jongens en meisjes auditie voor de nieuwe Ketnet Musical. De 25 besten werden geselecteerd. Op 1 december wordt in een grote liveshow op Ketnet bepaald welke kids de andere hoofdrollen vertolken in de musical.

De hele zoektocht en de repetities zijn vanaf dit najaar te volgen in het programma ‘Ketnet Musical’ op Ketnet. De aftrap wordt gegeven op 3 november tijdens een spetterende startshow, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper.

In theater

Ketnet Musical ‘Knock-out’ is vanaf 7 maart 2020 te zien in De Panne, Oostende, Gent, Hasselt en Antwerpen.

Verhaal

Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletclub, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

Single

‘Knock-out’ is de themasingle van de musical. Die is ingezongen door Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12 en is te beluisteren via http://bit.ly/Campus12-Knock-out.

Tickets & info: studio100.com

BRON: Ketnet, Studio 100
FOTO: Ketnet, Studio 100
VIDEO: Ketnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *