Plopsa

‘Boomstammetjes’ spectaculair omgevormd tot ‘Dino Splash’

Zaterdagavond was de ‘Dino Splash’ exclusief geopend voor alle parkbezoekers tijdens de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Vanaf woensdag 10 juli is de vernieuwde attractie voor iedereen toegankelijk.

De flume-attractie ‘De Boomstammetjes’ in Plopsaland De Panne heeft een enorme gedaantewisseling ondergaan. De waterbaan werd de afgelopen maanden omgebouwd tot de ‘Dino Splash’, met rokende vulkanen en lavastromen. Langs de baan staan verschillende dinosaurussen. Veel dino’s zouden ook gaan bewegen.

Met deze vernieuwing hoopt Plopsaland De Panne meer Franstalige bezoekers aan te trekken. Die zijn namelijk nog niet zo bekend met alle Studio 100-figuren waar Plopsa mee werkt. “Dino’s zijn tijdloos en blijven populair bij kinderen”, zei Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof eerder al.

De flume opende in 1989 in het toenmalige Meli Park met een kasteelthema, destijds onder de naam ‘Splash’. Later werd de naam ‘Het Kasteel van Koning Samson’ gehanteerd. De afgelopen jaren ging de attractie door het leven als ‘De Boomstammetjes’. Afgelopen winter zijn alle kasteeldecoraties gesloopt. Tegen de paasvakantie van 2020 moet de attractie volledig af zijn. Dan vindt ook de officiële opening plaats. Toch kunnen bezoekers al vanaf nu de vernieuwde waterbaan in avant-première uittesten.

Nacht van de Abonnees

De waterbaan was zaterdagavond exclusief geopend voor de bezoekers van de ‘Nacht van de Abonnees’ in Plopsaland De Panne. Alle Plopsa-abonnementhouders werden uitgenodigd voor een feestelijke avond vol verrassingen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lucht en buiten

De bezoekers kregen er bijvoorbeeld een voorsmaakje van een nieuwe nocturne: ‘Magic Bubble Nights’. De partners van Plopsa waren ook aanwezig en deelden gratis drank en eten uit.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, eten en binnen

De abonnees werden getrakteerd op een optreden van K3 en een dj-set van DJ Zina.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen

Een parade doorheen het park en een spectaculair vuurwerk sloten de avond af.

BRON: Plopsa, PlopsaPictures, Plopsa Fans, Looopings
FOTO: Plopsa, PlopsaPictures
VIDEO: Plopsa Fans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *