40-45

Bert Cosemans toegevoegd aan cast 40-45

Bert Cosemans vervoegt vanaf 1 mei de cast van de Spektakel-Musical ’40-45′. Hij kruipt er in de huid van vader Emiel.

Bert Cosemans, vooral bekend van zijn rol als Tijs De Ridder in ‘Amika’, speelt vanaf 1 mei mee in de Spektakel-Musical ’40-45′. De acteur neemt vanaf dan de rol van vader Emiel op zich. Hij wisselt af met Peter Van de Velde en Lucas Van den Eynde.

Michiel De Meyer vaste hoofdrolspeler

Michiel De Meyer schuift door naar de hoofdcast. Al tientallen keren speelde hij de rol van Louis Segers. Dat doet hij zo goed dat Michiel nu gepromoveerd wordt tot lid van de hoofdcast. Hij deelt de rol van Louis met Jonas Van Geel en James Cooke.

Jelle Cleymans en Jo Hens delen nog steeds de rol van Staf Segers.

Een niet te evenaren succes

Spektakel-Musical ’40-45′ wordt verlengd tot mei 2020. Zolang er vraag is naar tickets, blijft Studio 100 de musical verlengen. Er zijn nu al 600.000 tickets verkocht. CEO Hans Bourlon verklaart het succes door mond-op-mond-reclame. “Zelf ga ik ook pas naar een film als iemand, aan wiens mening ik belang hecht, mij die aanbeveelt”, zei de CEO in De Standaard. “Maar als een film al na twee weken uit de zalen gaat, lukt dat niet.”

Het verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Tickets & info: https://40-45.live/

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *