40-45

Bert Cosemans beleeft stressvolle première

De zenuwen liepen vandaag hoog op bij ‘Amika’-acteur Bert Cosemans. Het was immers zijn eerste voorstelling in het grote Studio 100 Pop-Up Theater.

Het publiek was laaiend enthousiast. Ook collega’s Jo Hens en Michiel De Meyer waren blij met de komst van Bert Cosemans.

De acteur kruipt in de huid van Emiel Segers, de vader van Staf en Louis. Hij volgt daarmee Lucas Van den Eynde op. Nordin De Moor, die al enkele maanden meespeelt in het ensemble van ’40-45′, speelde vandaag voor de allereerste keer de rol van Louis Segers.

Nieuw in het ensemble

Ook in het ensemble zijn er heel wat nieuwe gezichten bijgekomen. Vanaf nu zijn Vincent Van Gorp, Dieter Spileers, Isabelle Heremans en Florence Van Laecke, de dochter van regisseur Frank Van Laecke, ook te zien in de musical.

Het verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Info & tickets: https://40-45.live/

BRON: Studio 100
FOTO: Musicalsites
VIDEO:Musicalsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *