K3

Altijd blijven dromen met K3

Een nieuw album, een nieuw tv-programma, nieuwe merchandise, een nieuwe show … alles staat in het teken van ‘K3 Dromen’.

Vandaag verscheen de videoclip van de nieuwste K3-single ‘Altijd Blijven Dromen’. Die werd opgenomen in een oude chocoladefabriek in Tongeren.

Veel fans vinden dat het nummer veel gelijkenissen heeft van de hit ‘Never Really Over’ van Katy Perry.

Album

‘Altijd Blijven Dromen’ is één van de liedjes van het nieuwe K3-album ‘K3 Dromen’ dat op 15 november uitkomt.

“We willen jong én oud aanmoedigen om steeds te blijven geloven in hun dromen en om niet op te geven”, zegt Klaasje. “Elke nieuwe dag is een goede dag om voor jouw dromen te gaan.”

“Wij zijn zelf het mooiste voorbeeld. Als kind droomden wij ervan om K3 te worden. En vier jaar geleden werd die droom werkelijkheid,” glundert Hanne.

Marthe: “Iedere persoon heeft meerdere mooie en sterke talenten en eigenschappen. Geloof in je eigen kracht!”

“En ook al gaat het een eens wat minder: probeer toch iets moois te maken van elke dag,” adviseert Klaasje. “Wij komen vaak in contact met kinderen die het moeilijk hebben. als je dan ziet met wat voor positieve instelling zij in het leven staan, dat is zo inspirerend.”

Naast ‘Altijd Blijven Geloven’ staan ook nog de tracks ‘Land Van De Regenboog’, ‘Heyah Mama 2.0’ en ‘Jij Bent Mijn Gigi’ op de cd. Hiernaast focust K3 met twee liedjes ook nog op bijzondere maatschappelijke thema’s: pleegzorg en alzheimer.

Programma

K3 is er nu ook voor de allerkleinsten. Sinds woensdag 18 september is het nieuwe programma ‘K3 Dromen’ te zien op VTM KIDS Jr. en VTM GO.

Hanne, Klaasje en Marthe zijn niet de hoofdrolspelers van de reeks, maar wel drie knuffelbeestjes: een alpaca, een eenhoorn en een pegasus. Die hebben – niet heel toevallig – dezelfde haarkleuren als de meisjes van K3. Koorleden en werknemers van Studio 100 hadden de eer om de knuffels te laten bewegen.

De pluche beesten wonen in een fantasiewereld en beleven daar een heleboel avonturen. Elke aflevering bestaat uit een kort verhaaltje, dat zo uit de fantasie van kinderen zou kunnen ontstaan, en gaat over emoties, misverstanden en vriendschap.

Merchandise

Je kan het al raden: de ‘K3 Dromen’-knuffels zijn vanaf nu overal te koop.

Dit en alle andere ‘K3 Dromen’-merchandise zijn te vinden in de webshop van Studio 100.

Show

Momenteel toeren Hanne, Klaasje en Marthe nog rond met de ’20 Jaar K3′-show in Nederland. Maar in het voorjaar van 2020 komen ze weer met een gloednieuwe show naar Vlaanderen. De ‘K3 Dromen’-show is vanaf 21 maart 2020 te zien in Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende.

Tickets & info: studio100.com

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100
VIDEO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *