Samson & Gert

Afscheidsshow Samson & Gert verlengd tot april 2020

Gert Verhulst neemt afscheid van zijn personage ‘Gertje’ uit de kinderreeks ‘Samson & Gert’. Vanaf 21 december kan het publiek afscheid nemen van het nostalgische duo tijdens een spetterende afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Amper één dag na de bekendmaking zijn alle avondvoorstellingen al uitverkocht. In totaal vlogen er 25.000 tickets de deur uit. 

De ‘Samson & Gert’-afscheidsshows voor volwassenen zijn een schot in de roos. Eén dag nadat Gert Verhulst zijn afscheid aankondigde als het baasje van Samson, zijn alle avondvoorstellingen uitverkocht. In totaal vlogen er al 25.000 tickets de deur uit.

Er heerst een ware stormloop op de tickets. Daardoor was de website van Studio 100 een tijdje overbelast. Die is op dit moment terug vlot bereikbaar, maar er is wel een wachtrij van zo’n 500 personen. Als je tickets wil bestellen voor de afscheidsshow, moet je dus wat geduld uitoefenen.

Extra avondshows

Door de enorme vraag naar tickets voor de avondshows voor volwassenen, heeft Studio 100 beslist om extra shows in te plannen.

“De vele reacties op mijn afscheid van Samson & Gert hebben mij een beetje overdonderd”, zegt Gert Verhulst. “Vooral het nieuws dat er voor onze afscheidsshow al meer dan 25.000 tickets de deur uit zijn op minder dan 24 uur raakt me en maakt me heel dankbaar. We gaan in elk geval ons best doen om er een schitterende show van te maken.”

De afscheidsshow van Samson & Gert speelt nog tot april 2020. Zolang er vraag is naar tickets, blijft Studio 100 de show verlengen.

Omdat de afscheidsshows plaatsvinden in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, wisselen ze af met de musicals ’40-45′ en ‘Daens’, die er ook in het voorjaar worden gespeeld. Hoewel de afscheidsshow van Samson & Gert plaatsvindt in datzelfde gebouw, maakt het enkel gebruik van de bewegende LED-schermen. De tribunes zullen niet bewegen en het publiek zal geen hoofdtelefoon moeten opzetten, want de muziek zal weerklinken uit de boxen.

Tickets & info: studio100.com/shows

One Reply to “Afscheidsshow Samson & Gert verlengd tot april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *